Om man bosätter sig i ett hus på landet kan man fräscha upp landshuset med att måla om både utsidan och insidan. Är huset till åren och inte använt på länge behöver man städa och då kan man anlita Qleano som kan utföra riktigt noggrann och professionell städning. Med Qleano kan man även använda sig av ett stort utbud av andra tjänster som man kan ha nytta av även i samband med en flytt till ett hus på landet.

Många tjänster med Qleano

Det kan vara ett stort steg att flytta ut till ett hus på landet, men också en frihet att få mer lugn och ro. Kommer man över ett hus för billigare pris kan det ofta handla om att man måste renovera en del själv. När man flyttar till landshuset kan man ta hjälp av Qleano om man behöver en rejäl städning inne i huset. Fördelen med Qleano är att man även kan använda sig av flytthjälp när man ska flytta hela bohaget till ett hus. Med samlade och unika tjänster inom städ och flytt med qleano kan man få den optomala hjälpen med flytt och städ både som privatperson, företagskund eller andra typer av kunder.

Måla huset själv men låt Qleano ta hand om städningen

Att måla själv inomhus i till exempel ett hus på landet är inte så svårt som man tror. Då finns det bra vägledning hur man målar själv på egen hand inomhus. Beroende på behovet och vad som behöver målas är det alltid klokt att använda sig av hållbara och hälsosäkra målarfärger när man målar om inomhus. Om man sedan ska måla fasaden och den består av trä finns det bra vägledning och tips hur man målar om träfasader som man kan ha stor användning av. Att måla väggar, golv eller tak kan vara nödvändigt om huset på landet inte har rustats upp under en längre tid. Då får man inte glömma att måla snickerier och möbler i samband med renoveringen. Eftersom det tar en hel del energi och tid när man målar om kan man spara orken genom att unna sig städning genom Qleano. På qleano.se kan man med hjälp av smarta sökfilter finna passande städ- eller flytt tjänster över hela landet.

Använder man sig av Qleano innebär det tjänster som passar för många olika typer av kunder. Med Qleano kan man även få flyttstädning, städning, flytthjälp, byggstädning, kontorsstädning, visningstädning och även fönsterputs. Kunnig och professionell personal på Qleano kan se till att man får en utvald flytt- eller städfirma som passar behovet bäst. Tjänsterna är därför bland annat perfekta att använda om man flyttar till hus på landet! Då kan man passa på att använda fler tjänster som hjälp med själv flytten samt för att få ett riktigt rent hem ute på landsbygden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *