Visste du att du kan använda dig av blommor för att skapa fina konstverk? Många blommor kan nämligen användas som penslar och ger ifrån sig en mycket fin och klar färg.

Det är dock inte alla blommor som du kan måla med. Vill du testa på blomkonst behöver du se till att du har rätt blommor och växtlighet i din närhet. Har du ingen egen trädgård som du kan plocka i kan du med fördel vända dig till flo-rea.com innan du sätter igång. Här hittar du både lökar och fröer, samt knölar och hela kollektioner. De blommor som ger ifrån sig bäst färg kan du dock hitta ute i naturen.

Fyra unika blommor att måla med

Det finns få saker som är lika roliga som att använda det som naturen har att ge. Vill du ha en riktigt klar och himmelsblå färg är det blåklockor som du ska använda dig av, medan maskrosor är perfekta att använda sig av när du vill måla gula solar, solrosor eller gula fjärilar.

Men blåklockor och maskrosor är bara början. White Cap kan du t.ex. använda om du vill måla med en rik röd färg och vanligt gräs från gräsmattan ger dig den finaste gröna färgen. Gå ut i naturen och plocka med dig en bukett hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *