Det finns inte en enda konstnär som inte känner till betydelsen av rätt ljus. Det handlar både om känslan i själva målningen, men också om rätt belysning i ateljén där alla mästerverk skapas. För att få till en studio eller ateljé med den rätta känslan krävs såväl fingertoppskänsla som tillgång till kompetenta fackmän.

Förutom att ta hänsyn till naturligt ljusinsläpp kan du kontakta Clas fixare anlita elektriker pris och boka en tid för ett elektrikerbesök. Då kan du i samråd med en kunnig elektriker gå igenom det tilltänkta utrymmet och bestämma var såväl elkontakter som lampor passar bäst. Elektrikern kan också ge råd kring vilken typ av belysning som kan passa bäst beroende på vad du vill ha. En certifierad elektriker hos Clas fixare kan installera strömbrytare, dimmer, takbelysning, spots och mycket mer. Inget jobb är för stort eller för litet.

För att skapa ett riktigt kreativt utrymme kan du behöva hämta inspiration från till exempel inredningsmagasin eller olika sajter på nätet. Där kan du se hur andra har gjort och skaffa dig ett hum om hur du vill att ateljén ska fungera för dig och ditt konstnärskap. Ett bra tips är att känna in lokalen i förväg och ta reda på hur ljuset rör sig i rummet beroende på vilken tid det är på dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *