Arbetar du som målare men känner att det inte finns tillräckligt med uppdrag? Varför inte utöka din verksamhet och erbjuda andra typer av hantverks- och trädgårdstjänster? Vad sägs till exempel om att investera i en grävmaskin och erbjuda anläggningstjänster?

Hitta en grävmaskin till bra pris

Du kanske tänker att det kommer att bli väldigt dyrt att investera i en grävmaskin. Så behöver det inte vara om du vänder dig till Blinto, ett företag som vigt verksamheten åt att ordna nätauktioner för begagnade arbetsfordon. Hos dem kan du hitta allt från minigrävare till traktorer och hjullastare, helt enkelt allt du kan behöva för att kunna hjälpa dina kunder med renoveringen på bästa sätt. Kanske behöver du också en mindre lastbil för att kunna frakta din måleriutrusning mellan olika kunder? Då är det bra att veta att Blinto även tillhandahåller sådana.

Möt kundernas behov

Idag är efterfrågan på anläggningstjänster mycket stor. Sådana tjänster kan till exempel innebära att gräva för grund, dränera, dika eller anlägga trädgård. Med hjälp av en grävmaskin kan du utöka ditt utbud av tjänster i målerifirman och även erbjuda anläggningstjänster. En sådan är med andra ord ett perfekt tillskott till din verksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *