Ibland kan den enkla inredningen vara det som gör skillnad och får ett hem att kännas trivsamt. Du behöver inte alltid satsa storhjärtat på färg och form utan kan istället välja neutrala färger och objekt. Det är dock viktigt att du använder kvalitetsfärg när du målar dina väggar för ett snyggt och hållbart resultat. Då blir även väggarnas konstprydnad ännu finare.

Här får du lära dig hur du skapar ett trivsamt hem i klassisk skandinavisk stil med vacker konst på väggarna.

Svartvita posters på varma väggar

Aldrig har väl konsten varit så tillgänglig som den faktiskt är idag. På nätet kan du enkelt beställa hem stilfulla svartvita posters eller annan inramad konst om du hellre föredrar det. Det är dock extra fint med just svartvita posters i ett minimalistiskt hem. Den skandinaviska stilen passar alltså utmärkt som bas för en trendig inredning med olika typer av svartvita posters och elegant konst.

För att skapa uttrycksfull dekoration i hemmet är det viktigt att måla dina väggar med kvalitetsfärg. Då garanterar du lång hållbarhet och dessutom ett riktigt fint resultat. Dina fina svartvita posters kommer sticka ut och göra ditt hem personligt på ett trivsamt sätt. Välj gärna väggfärg i mjuka och dova färger som skapar en vacker bakgrund till den färgsnåla paletten på konsten du dekorerar ditt hem med. Sandfärger eller lite lätt jordiga nyanser är bra exempel på mjuka toner som passar bra som bakgrund till svartvita posters oavsett motiv.

Skapa kontraster på hemmets väggar

Förutom att leka med väggarnas bakgrund och de svartvita postermotiven kan du också inreda med kontraster. Det innebär att du tillför ditt skandinaviska hem små, men utmärkande objekt eller ett annorlunda sätt när du dekorerar vissa sektioner. Du kan även variera nyanserna du målar dina väggar med. Exempelvis kan du utgå från en bestämd färgpalett såsom grå eller beige och sedan leka med olika nyanser.

Ett tips är även att dekorera väggarna på ett genomtänkt sätt när du sätter upp dina svartvita posters. Du kan med fördel hänga upp tavlorna i olika höjd för att skapa en mer asymmetrisk inredning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *