Om sidan

Här på målargruppen.se kan du lätt hitta en bra målare nära dig. Det finns mängder av målare att välja bland så hur hittar man egentligen en som är bra? Vi startade denna sajt för att göra det lättare för dig att fatta rätt beslut när det är dags att måla om.

Vår idé

Många ställer sig frågan om det är bättre att anlita en målare eller om man ska måla om själv. I Sverige är det tack vare ROT-avdraget billigt att anlita en målare. Många bestämmer sig därför att överlåta jobbet till ett proffs och tar hjälp av Internet för att hitta en målare.

Vi begav oss ut på nätet och märkte snabbt att det inte fanns någon bra sajt om målare. Det kändes helt enkelt svårt att hitta rätt i det stora utbudet av målare.

Därför grundade vi målargruppen.se. Här hittar du förutom ett urval av bra målare även generell information om måleribranschen och vad du bör tänka på när det är dags att måla om. Det ska inte behöva vara så svårt, tänkte vi!

Kontakta oss

Vi som ligger bakom målargruppen.se är ett trevligt gäng med lång erfarenhet av informationstjänster. Kontakta oss gärna om du saknar något eller om du har några frågor! Skicka oss ett mail på info@målargruppen.se.